מאפינס מלוחים קלים להכנה במילוי של ירקות, זיתים ותירס

מתכון של בתיה שורק למאפינס מלוחים קלים להכנה במילויים שונים של ירקות, תפוח אדמה, זיתים ותירס. כל אחד שיבחר מה שהוא אוהב. מאפינס מושלמים כתוספת למנה עיקרית או סתם לנשנוש.

צילום: ליאור אשכנזי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 תפו"א
3 גזר
3 קישוא
1 בצל
5 ביצים
4 כפות קוואקר מהיר הכנה
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
חצי פחית זיתים טבעות
חצי תירס שימורים
אופן הכנה
1 במעבד מזון בעזרת דיסקית קוצצים לרצועות את תפוא, גזר, קישוא ובצל.
2 מסננים את הנוזלים היטב.
3 את מה שקצצנו מוסיפים לקערה גדולה.
4 מוסיפים לאותה קערה ביצים, קוואקר מלח ופלפל ושמן זית.
5 מחלקים את התערובת לשלוש בלילות
6 לתערובת אחת מוסיפים ירקות, לתערובות השניה זיתים ולתערובת השלישית מוסיפים תירס.
7 מחלקים לתבניות קאפקייק מנייר ואופים 180 מעלות למשך כחצי שעה.
8 מוציאים מהתנור ומגישים חם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם