סלט תפוחי אדמה ומיונז (סלט אוליבייה)
הכי פשוט הכי טעים והכי קל סלט אוליבייה בחמש דקות – מתכון של אולגה טוכשר מתוך “סיפור על אהבה ולחם” עם תומר בלס האופה הירושלמי

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
4 גזרים
200 גרם מלפפונים במלח
קופסת אפונה ירוקה
מלח
פלפל
3 כפות שמן צמחי/מיונז
אופן הכנה
1 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות בגודל זהה. בערך של 1 ס”מ
2 כך חותכים גם את הגזר ואת המלפפונים החמוצים
3 מוסיפים אפונה ומתבלים מיונז, מלח פלפל, קצת סוכר וזהו
4 לקרר ולהגיש עם לחם רוסי כבד