קיש בצל פריך ומלוח מתובל עם קונפי עגבניות וכרישה של אדווה רויז

מאפה מושלם לארוחת בראנץ' מפנקת. מתכון קלאסי ומרענן עם טעמים עשירים של קיש בצל מתובל בקונפי עגבניות וכרישה.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
½1 כוסות קמח
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
ביצה
2 כפות שומשום
2 כפות גרנה פדנו מגורד
עלים מ2 גבעולים של טימין
חצי כפית מלח
כף מים קרים
למילוי עגבניות:
100 ג' גבינת שמנת 30%
20 עגבניות שרי (שרי תמר קטנות)
2 כפות שמן זית
50 גרם חמאה
כף סילאן
½ כפית סוכר חום
½ כפית מלח גס
100 ג׳ קוואטרו פורמאג׳י
לקישוט: טימין ואורגנו
לציפוי: טורפים ביצה עם 2 כפות חלב
אופן הכנה
לבצק:
1 במעבד מזון/מיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וקמח לפירורים.
2 מוסיפים ביצה, מלח וכף מים ומערבבים עד לאיחוד (במידת הצורך מוסיפים עוד כף מים).
3 מוסיפים את השומשום, פרמז'ן ועלי הטימין ומטמיעים.
4 משטחים לדיסקית עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור כחצי שעה.
לכרישה ועגבניות:
1 פורסים את הכרישה לפרוסות דקות
2 ומעבירים למחבת כשהפרוסות בשלמותם ובמעגלים
3 מעבירים למחבת שניה את העגבניות שרי
4 בכל מחבת מוסיפים שמן זית, חמאה, מלח, סוכר חום, סילאן
5 על אש בינונית מבשלים בערך 15 דק עד שהעגבניות מתרככות ומוציאות נוזלים והכרישה מתרככת
להרכבה:
1 על נייר אפייה מעט מקומח מרדדים לעלה לא דק מידי, ומורחים את גבינת השמנת, משאירים את השוליים נקיים ללא הגבינה, מניחים את עיגולי הכרישה, מעל מוזגים את עגבניות שרי הצלויות
2 מוסיפים קוואטרו פורמאג׳י
3 מקפלים את את שולי הבצק ומעבירים לתבנית אפיה (עם הנייר אפיה).
4 מברישים את השוליים בחלב והביצה הטרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד להשחמה 35-45 דק׳

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם