טארט פתוח עם פסטו לאבנה וירקות צלויים של קרן אגם

קרן אגם במתכון לטארט שיש לו את אפקט ה"וואו" ותתפלאו כמה הוא קל להכנה כולל מתכון מושלם לאיך מכינים פסטו ביתי מתוך ״קרן אגם אופה מהבית״ בערוץ האוכל

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לפסטו:
2 צרורות גדולים עלי בזיליקום
רבע כוס שמן זית
מלח
שן שום
3 כפות גבינת גרנה פדנו
לקלתית:
1.5 כוסות קמח כוסמין 70%
חצי כפית מלח
120 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 כפות מי קרח
למילוי:
3 כפות שמן זית
מיכל גבינת לאבנה
מלח ופלפל
לקישוט עלי אורגנו
חופן עגבניות שרי, פלפל שושקה, ובצלים חצויים – לצלייה בתנור עם שמן זית

מידות והמרות משקל באפייה>

צילום: שניר (סופגי) גואטה
אופן הכנה
1 לפסטו: מכניסים את כל הרכיבים לקערה וטוחנים הכל בבלנדר מוט למחית
2 בתבנית תנור עם נייר אפייה צולים את הירקות, שמן זית ומעט מלח על 200 מעלות כ 20 דק
3 בקערה מערבבים קמח ומלח, מוסיפים חמאה לקבלת מרקם פירורי
4 מוסיפים את המים לאט לאט ובכל פעם קצת, ייתכן ולא תצטרכו את כל כמות המים, רק עד שהבצק מתגבש לכדור
5 מרדדים עם מערוך את הבצק לעלה גדול על משטח מקומח או נייר אפייה מקומח (הכי נח) מעבירים לתבנית תנור גדולה
6 בקערה בינונית מערבבים 5 כפות פסטו וגבינת לאבנה
7 מורחים עם פאלטה את תחתית הבצק בממרח הגבינה, בעיגול פנימי ומשאירים שוליים של 2 ס״מ נקיים
8 מפזרים מעל עגבניות, בצלים ופלפלים,ומתבלים במלח גס, שמן זית ועלי אורגנו טרי, מקפלים את שולי הבצק על המלית. ניתן לפזר גבינת גרנה פאדנו מעל הטארט
9 מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל 25-30 דק׳
טארט פתוח עם פסטו לאבנה וירקות צלויים
טארט פתוח עם פסטו לאבנה וירקות צלויים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: