עוגת תפוזים אוורירית של תאיר מורדוך
עוגת תפוזים קלה להכנה, קלאסית, אוורירית והכי טעימה שיש.
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 תפוז
2 ביצים
חצי כוס שקדים טחונים
כף סוכר
כף שמן
חצי כוס קמח
אופן הכנה
1 טוחנים תפוז עם הקליפה במעבד מזון
2 מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
3 מפרידים חלבונים לתוך קערת המיקסר
4 מוסיפים לקערה סוכר ומקציפים
5 מוסיפים לקערת החלמונים קמח, שמן ושקדים טחונים
6 מוסיפים לקערה גם את התפוזים שריסקנו
7 מקפלים פנימה את קציפת הביצים
8 מקמטים נייר אפייה ומניחים בתחתית התבנית
9 מוזגים את הבלילה אל התבנית
10 אופים למשך 40 דקות ב 180 מעלות
11 בתאבון!
הצג תגובות נוספות
תפוז שלם
האם לא נוצרת מרירות בגלל טחינת התפוז בשלמותו?
האם לא נוצרת מרירות בגלל טחינת התפוז בשלמותו?
נוי says:
עוגת תפוזים קלה להכנה
מה גודל התבנית?
האם יש יותר מתפוז אחד?
מה גודל התבנית? האם יש יותר מתפוז אחד?
רחל גינזבורג says:
המתכון מתפוז אחד
המתכון מתפוז אחד
rotem says:
עוגת תפוז
כמה שקדים טחונים?
כמה שקדים טחונים?
שושי says: