עוגת תפוזים אוורירית של תאיר מורדוך

עוגת תפוזים קלה להכנה, קלאסית, אוורירית והכי טעימה שיש.

1 דירוגים
10 תגובות
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 תפוז
2 ביצים
חצי כוס שקדים טחונים
כף סוכר
כף שמן
חצי כוס קמח
אופן הכנה
1 טוחנים תפוז עם הקליפה במעבד מזון
2 מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
3 מפרידים חלבונים לתוך קערת המיקסר
4 מוסיפים לקערה סוכר ומקציפים
5 מוסיפים לקערת החלמונים קמח, שמן ושקדים טחונים
6 מוסיפים לקערה גם את התפוזים שריסקנו
7 מקפלים פנימה את קציפת הביצים
8 מקמטים נייר אפייה ומניחים בתחתית התבנית
9 מוזגים את הבלילה אל התבנית
10 אופים למשך 40 דקות ב 180 מעלות
11 בתאבון!
צילום: שירן פרץ

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    10 תגובות

    • 10

      תפוז שלם

       האם לא נוצרת מרירות בגלל טחינת התפוז בשלמותו?

       האם לא נוצרת מרירות בגלל טחינת התפוז בשלמותו?
      נוי says:
    • 9

      עוגת תפוזים קלה להכנה

       מה גודל התבנית?
      האם יש יותר מתפוז אחד?

       מה גודל התבנית? האם יש יותר מתפוז אחד?
      רחל גינזבורג says:
      • המתכון מתפוז אחד

        המתכון מתפוז אחד
        rotem says:
    • 8

      עוגת תפוז

       כמה שקדים טחונים?

       כמה שקדים טחונים?
      שושי says:
    הצג תגובות נוספות

    אולי יעניין אותך גם