טראפלס שוקולד תפוז של מיקי שמו – לא רק לאניני טעם
טראפלס שוקולד חלב ושוקולד מריר עם נגיעות תפוז – טראפלס כזה עוד לא טעמתם!! מתוך "מיקי שמו אופה מהלב"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
250 מ”ל (1 מכל) שמנת מתוקה
1/4 כוס (50 מ”ל) חלב
גרידה מתפוז בינוני
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
3 כפות ליקר תפוז (קוואנטרו)
100 גרם חמאה
אופן הכנה
1 ממיסים שוקולדים. מחממים שמנת מתוקה, חלב וגרידה עד לסף רתיחה.
2 יוצקים את השמנת דרך מסננת על השוקולדים ומערבבים עד הומוגניות.
3 מוסיפים את הליקר, מערבבים ומשאירים לשעה בטמפרטורת החדר.
4 מוסיפים את החמאה ומערבבים בעזרת בלנדר מוט עד אחידות. מעבירים למגש ועוטפים בניילון נצמד. ממתינים שעתיים בטמפ’ או חצי שעה במקרר.
5 יוצרים מהתערובת כדורים וטובלים באבקת קקאו, אבקת סוכר, אגוזים קצוצים ועוד.
טיפ: חשוב לצנן את התערובת לטמפרטורה של חום הגוף לפני הוספת החמאה.
