מרק עדשים כתומות טבעוני וטעים במיוחד
עדשים כתומות הן העדשים שהכי קל לעבוד איתן, לא צריך להשרות והערך התזונתי שלהן מדהים

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 כוס עדשים כתומות
5 כוסות מים
1 בצל גדול
3 שיני שום כתוש
1 עגבנייה גדולה מקולפת
מעט שמן לטיגון
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אבקת קארי
1⁄2 כפית כורכום
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה
1 מכניסים 5 כוסות מים לסיר עם העדשים, מביאים לרתיחה, מנמיכים אש, מכסים ומבשלים 15 דקות
2 במחבת מטגנים מעט את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים שום ועגבניה למחבת ומטגנים מעט
3 מוסיפים למחבת את התבלינים ומערבבים
4 מוסיפים את התערובת למרק
5 מבשלים כחצי שעה ומגישים עם מעט כוסברה מלמעלה