אוזני המן במילוי אוריאו של אור בן אוליאל
מתכון לאוזן המן אוריאו מושחתת והכי טעימה שיש! אוזן המן קלה להכנה, רכה, נימוחה שאתם חייבים להכין בחג הפורים! עם טוויסט במילוי: ליקר אמרטו!
קרדיט: שירן כהן
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק:
רבע כוס סוכר
100 גרם חמאה
כפית וניל
4\3 כוס קמח
1 כף אבקת קקאו
למילוי:
16 עוגיות אוריאו
6 כפות ליקר אמרטו דיסארונו וולווט
אופן הכנה
לבצק:
1 מכניסים את כל המרכיבים לתוך המיקסר עד קבלת בצק
2 מרדדים בין 2 דפי סיליקון מקומחים קלות ומכניסים להקפאה
3 קורצים עיגולים, מניחים מעל כל עיגול כפית מילויי
4 סוגרים, מקפיאים 10 דקות ואופים 200 מעלות עד הזהבה.
למלית:
1 טוחנים במעבד מזון את העוגיות אוריאו ביחד עם הליקר.