פאד תאי קל להכנה קלאסי ומושלם
אטריות אורז רחבות, ירקות, טופו צרוב ורוטב מושלם – הפאד תאי הכי קל שתכינו
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לפאד תאי:
100 גרם (1/4 חבילה) אטריות אורז רחבות
2 כפות שמן
1 גזר קטן
פלפל אדום חתוך לרצועות
1/4 חבילת נבטוטים
בצל ירוק חתוך לטבעות
300 גרם טופו חתוך לקוביות
חתיכה קטנה של ג'ינג'ר, קצוצה דק
להגשה: חופן בוטנים
אופציונלי: ביצה טרופה
לרוטב:
1 כפית חמאת בוטנים
2 כפות רוטב סויה
כף סילאן
כף חומץ תפוחים
5 כפות מים
אופן הכנה
1 משרים את אטריות האורז בהרבה מים קרים כ-45 דקות, עד שהן נהיות רכות. מסננים ממי ההשריה.
2 בינתיים מכינים את הרוטב: מכניסים לסיר קטן את כל מרכיבי הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים כ 3 דקות. מסירים מהאש להצטננות
3 מחממים דמן במחבת וכשהשמן רותח צורבים את הטופו לכ-2 דקות מכל צד
4 קולפים גזר ועם הקולפן מייצרים רצועות דקות ועבות של גזר
5 מוסיפים את רצועות הפלפל למחבת ומבשלים עד ריכוך, מוסיפים את הגזרים ומבשלים כ 5 דקות
6 אופציונלי: מזיזים את כל הירקות לצד אחד של המחבת ושוברים ביצה על המחבת. מקשקשים את הביצה עד שהיא מוכנה ואז מערבבים אותה עם הירקות
7 מוסיפים את אטריות האורז ומקפיצים הכל ביחד כ-20 שניות
8 מוסיפים את כל הרוטב, מערבבים היטב ומבשלים כחצי דקה. אם כל הסיפור מרגיש סמיך מדי, ניתן להוסיף עוד מים או רוטב סויה (טועמים ומחליטים)
9 מוסיפים את הבצל הירוק והנבטים, מקפיצים את הכל
10 מגישים עם חופן בוטנים
אפשר עוף במקום טופו
אפשר עוף?
אפשר עוף?
קובע says:
אכן אפשרי עם עוף
אכן אפשרי עם עוף
ahiad says: