פנקייק עם רוטב מייפל אגוזי לוז – הפנקייק של מסעדת Sunday in Brooklyn

מתכון לפנקייקים עם רוטב מפנק – כי אם כבר אז כבר! לבוקר שבת רומנטי ומושחת במיוחד – להרגיש בניו יורק

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כמות ל 6 מנות:
לסירופ מייפל אגוזי לוז:
1 כוס חמאת אגוזי לוז
¾ כוס, בתוספת 2 כפות, סירופ מייפל
¼ כוס מים
½ כף מלח
לפנקייקים:
2½ כוסות קמח
½ כוס סוכר
2 כפות אבקת אפייה
2 כפיות סודה לשתייה
2 כפיות מלח
4 כוסות חלב
8 ביצים
1 חבילת חמאה
ספריי בישול נון-סטיק
להגשה בננות חתוכות לעיגולים
אופן הכנה
1 מכינים את סירופ המייפל אגוזי הלוז: בקערה קטנה, מערבבים עם מטרפה את כל מרכיבי הסירופ יחד עד לקבלת מרקם חלק, ואז מניחים בצד.
2 מכינים את הפנקייק: בקערה גדולה טורפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח
3 בקערה אחרת, טורפים את החלב והביצים עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים לאט את החומרים הרטובים לתוך היבשים עד שהם נטמעים, ואז טורפים פנימה את החמאה המומסת. הקפידו לא לערבב יתר על המידה את הבלילה
4 מחממים מחבת נון-סטיק על אש בינונית. מרססים בתרסיס שמן, ואז מוסיפים ½ כוס בלילה לכל תבנית. נותנים לבשל עד שמופיעות בועות קטנות על פני הפנקייק והתחתיות מזהיבות, 1½ עד 2 דקות
5 הופכים בזהירות כל פנקייק ומבשלים עד שהוא תפוח ומזהיב בתחתית, 2 דקות נוספות. מעבירים לצלחת וממשיכים לפנקייק הבא
6 להגשה מקשטים עם בננות, בוזקים סירופ וטורפים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: