עוגת שוקולד פרווה קלה וטעימה

עוגת שוקולד פרווה שהילדים יטרפו וגם המבוגרים .

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתבנית בקוטר 26 ס"מ
2.5 כוסות קמח לבן
3 ביצים
1.5 כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
100 גרם (2/3 כוס) קקאו
0.33 כוס שוקולית
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות מים
לציפוי:
200 גרם (2 חפיסות) שוקולד מריר
250 מ"ל (1 מיכל) שמנת צמחית
אופן הכנה
העוגה:
1 מחממים תנור מראש ל-170 מעלות
2 מערבבים יחד בקערה את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה וסוכר וניל
3 בקערה נפרדת טורפים את כל החומרים הרטובים: ביצים, שמן, מים, ותמצית וניל
4 מאחדים את 2 התערובות ביחד ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5 יוצקים את התערובת לתבנית 26 משומנת ואופים כ-45 דקות עד שהעוגה מוכנה.
6 מכינים את הציפוי (גנאש): ממיסים בבן מארי או במיקרוגל את השוקולד המריר ואת השמנת הצמחית. מערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס.
7 לאחר שהעוגה התקררה, יוצקים מעליה באופן אחיד את גנאש השוקולד.

בתיאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      תוקן. תודה

      תוקן. תודה
      רועי says: