פשטידת בצל פרווה קלה להכנה
פשטידת בצל זריזה ומהירה, ללא גבינות מתפוחי אדמה, בצלים וביצים – קלה להכנה, טעימה בטירוף ופרווה

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 תפוחי אדמה
2 בצלים לבנים
בצל סגול גדול
2 כפות שמן קנולה
4 ביצים
½ כוס קמח תופח
½ כוס שמן זית
מלח ופלפל
1 כפית אבקת מרק בטעם פטריות
אופן הכנה
1 מקלפים את תפוחי האדמה ומכניסים לסיר עם מים רותחים עד לריכוך מלא
2 בינתיים קוצצים את הבצלים לרצועות ומטגנים על מחבת עד להזהבה
3 מורידים את הבצל מהאש ומניחים על מסננת לניקוז נוזלים
4 מורידים את תפוחי האדמה מהאש ומועכים לפירה, מניחים להצטנן
5 מחממים תנור ל 180 מעלות
6 מערבבים בקערה גדולה פירה, ביצים, קמח, שמן, מלח, אבקת מרק ופלפל שחור עד לכדי תערובת אחידה
7 מוסיפים את הבצל ומערבבים שוב
8 מעבירים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור למשך 45 דקות, עד שהפשטידה זהובה מלמעלה