פסטה ברוטב אלי-אוליו חריף עם דג לבן של אבי ביטון
אבי ביטון עם מנה לא שגרתית של דג חריף עם פסטה ברוטב אלי-אוליו חריף. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חבילת מקרוני עם חור
לרוטב:
הרבה שמן זית
דג לבן מפולט, ללא עור וחתוך לקוביות.
צ’ילי חריף
כוסברה
בצל ירוק
מעט לימון כבוש
2 פילטים של אנשובי

אופן הכנה
1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2 מכינים את הרוטב עם הרבה שמן זית ומערבבים עם הפסטה.