פשטידת פסטה וגבינות

מכירים מתכונים כאלה של לערבב הכל ולהכניס לתנור? אז כזה, כן, כל אחד יכול להכין פשטידת פסטה עם גבינות שיש בבית טעימה ומטריפה!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

אריזת פסטה מועדפת
100 גרם גבינה בולגרית 5% מגורדת גס
3 כפות גבינה לבנה 5%
2 ביצים L
3 כפות שטוחות א. מרק פטריות
1/2 קופסאת גבנ"צ 22%
1/2 קופסאת גבנ"צ 9%
1 גביע שמנת לבישול 15%
100 גרם חמאה קרה חותכה לקוביות
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
אגוז מוסקט
מלח ופלפל
1/2 שקית פירורי לחם
ספריי שמן
אופן הכנה
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה ומסננים ממים
2 מחממים תנור ל 180 מעלות
3 בקערה מערבבים שמנת, ביצים, גבינות, אבקת מרק ותבלינים
4 מוסיפים את הפסטה לקערה ומערבבים היטב
5 משמנים תבנית ומפזרים בתחתית מחצית מפירורי הלחם, משטיחים מלמעלה את תערובת הפסטה, מפזרים מלמעלה פרמזן ואת שאר פירורי הלחם
6 מפזרים קוביות חמאה באופן שווה בתוך התערובת ומכניסים לתנור ל 40 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות