פסטה מק אנד צ'יז במיקרוגל של ללי האס

מתכון לעצלנים לאוהבי הפסטה והמק אנד צ'יז! פסטה מק אנד צי'ז קרמית, עשירה בגבינות, הכי טעימה שיש. מתכון לכל המשפחה שקל להכין במיקרוגל.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כוסות פסטה
כוס מים
מוצרלה מגורדת
צ׳דר מגורדת
פרמזן מגורד
1/2 כוס חלב
1/2 כוס שמנת לבישול
מלח לפי הטעם
אופן הכנה
1 לספל/ קערה שמתאימה לחימום במיקרו מוסיפים את הפסטה והמים ומחממים במיקרו כ 4 דקות עד מידת עשייה אל דנטה. (תוך כדי מערבבים פעם אחת).
2 מוציאים (משאירים את הנוזלים שנותרו),
3 מוסיפים את החלב, השמנת והסוכר הגבינות המגורדות למעט הפרמזן.
4 מוסיפים מלח ומערבבים הכל.
5 מפזרים את הפרמזן מעל.
6 מכניסים למיקרו לעוד כ 2 דק נוספות.
7 בתאבון!

למתכונים נוספים של אפרת סיאצי לחצו כאן + המתכון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024