קרעי פסטה, פטריות וגבינת חלומי של צ'רלי פדידה
שף צ'רלי פדידה עם מתכון לאיטליה באהבה: פסטה קרועה עם מבחר פטריות יער, כמהין וגבינת חלומי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
המרכיבים ל – 4 סועדים
500 גרם פסטה טריה קרועה או חתוכה בסכין
4 פטריות פורטבלו חתוכות דק (60 גרם)
4 פטריות ירדן חתוכות דק (60 גרם)
4 שימגי (60 גרם)
4 פטריות שמפיניון (60 גרם)
1 כפית מחית כמהין
400 גרם גבינת חלומי
4 כפיות תערובת תיבול לגריל
4 כפות שמן זית
1 כוס שמנת מתוקה 38%
1 בצל קצוץ
3 שיני שום
1/2 כוס יין לבן
מלח ופלפל
עלי בזילקום לפי הטעם
שמן זית לטיגון
מעט עלי פטרוזיליה להגשה

אופן הכנה
הפסטה והחלומי
1 מתבלים חלומי בתערובת תבליני גריל.
2 משמנים עם שמן זית מחבת פסים וצורבים את הגבינה מכל הצדדים ומניחים בצד.
3 מבשלים פסטה קרועה למשך 3-5 דקות במים רותחים עם מעט מלח ושמן.
4 תוך כדי שהפסטה מתבשלת מחממים מחבת ומוסיפים שמן זית ומטגנים בצל עד לצבע זהוב כהה, מוסיפים שום ואת שלל הפטריות הקצוצות ומטגנים מעט.
5 ומוסיפים יין לבן למחבת ומצמצמים לחצי.
6 מתבלים במלח ופלפל.
7 מערבבים ומוסיפים שמנת מתוקה, מביאים לרתיחה וצמצום קל של השמנת ומיד מוסיפים מחית כמהין, קרעי בזילקום והפסטה שבישלנו.
8 להגשה: מניחים את הפסטה עם הרוטב על צלחת מעל מניחים את התח גבינת החלומי הצרובה.ומעט פטרוזיליה.