טליאטלה קפה ברוטב גבינות של הילה אלפרט
הילה אלפרט מציגה מנה קיצית ומרעננת – צירוף טעמים מפתיע ומיוחד
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק:
0.75 כוס מים רותחים
0.25 כוס אספרסו
1 כפית מלח
2 כוסות קמח פסטה
1 חלמון ביצה
2 כפות שמן זית
לרוטב:
1 מעט מלח
1 מעט פלפל שחור
250 גרם גבינת עיזים
100 מ”ל חלב
100 גרם שמנת
להגשה
100 גרם חמאה
70 גר’ אגוזי מלך קצוצים גס
1 קליפה מגורדת דק מחצי לימון
1 כוס בצל ירוק קצוץ דק
אופן הכנה
1 מערבבים את חומרי הבצק יחד ולשים לתערובת בצק אחידה
2 מכסים בניילון נצמד ושולחים למקרר לשעתיים
3 מרדדים את הבצק וחותכים ממנו רצועות לבחירתכם
4 בסיר קטן חותכים את הגבינה ומניחים אותה בסיר עם החלב והשמנת
5 מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים את המרכיבים עד לקבלת קרם קטיפתי וסמיך
6 מוסיפים את הקליפה והאגוזים
7 בסיר עם מים רותחים מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן
8 מסננים, את הפסטה, מעבירים לקערה
9 מוסיפים את החמאה והרוטב ומפזרים את האגוזים וקליפת הלימון ומערבבים קלות
להגשה:
1 מפזרים מעל בצל ירוק
