פסטה ברוטב גבינות של אפרת סטוצ'י
מה עושים כאשר נשארים שאריות של גבינות במקרר? פשוט מאד, מצרפים את כולם יחד ומכינים פסטה ברוטב עגבניות

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
0.5 חבילת פסטה (250 גרם) מבושלת לפי ההוראות על גבי השקית
שיני שום כתושות
1 מיכל שמנת לבישול או שמנת מתוקה (250 מ”ל)
3 כפות חלב
0.25 כוס מוצרלה מגורדת
0.25 כוס גבינת פרמזן
0.25 כוס גבינה בולגרית או פטה מפוררת
1 מלח לפי הטעם, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה
1 מחממים מחבת עם כף שמן זית או חמאה ומטגנים את השום כחצי דקה על אש נמוכה (יש להקפיד שלא יישרף).
2 מוסיפים שמנת וחלב ומבשלים על אש בינונית במשך כדקה
3 מוסיפים את הגבינות ומערבבים עד להמסה ולהסמכת הרוטב
4 מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם
5 שופכים את הרוטב על הפסטה, מערבבים ומגישים מיד