בצק לפסטה של בתיה דורון
אוהבים פסטה? הגיע הזמן לעבור למגרש של הגדולים וללמוד להכין את הפלא בעצמכם.

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
300 גרם קמח מנופה
3 ביצים בגודל M
0.5 כפית מלח דק
1 מעט שמן זית

אופן הכנה
אופן הכנה
1 מכניסים את כל המרכיבים למיקסר או למעבד מזון ולשים עד לקבלת בצק אחיד
2 מכסים מייד במגבת מטבח נקייה
3 חותכים בסכין חתיכה מהבצק, משטיחים עם הידיים לצורת מלבן ומעבירים במכונה
4 אחרי שסיימנו להעביר את הבצק בכל המספרים והוא כבר דק, מעבירים את המכונה למצב שחותך פסים, ומעבירים את הבצק ליצירת פסטה
5 מרתיחים מים בסיר גדול (1 ליטר על כל 100 גר' פסטה), מוסיפים מלח וכשרותח מוסיפים את הפסטה
6 מבשלים את הפסטה כ- 3 דקות
7 מסננים, מוסיפים רוטב לבן / אדום (לבחירתכם) ומגישים
8 מוסיפים פרמזן
שימו לב:
1 . את המכונה צריך לקמח כל הזמן, כדי להקל על הרידוד
2 . וודאו כי יש לכם משטח עבודה מספיק גדול כדי שתוכלו לרדד את הבצק
3 . במידה ואין לכם מכונה, באפשרותכם לרדד את הבצק במערוך על משטח מקומח לעלה דק, לגלגל או לקפל ולחתוך לרצועות
4 ניתן גם להקפיא את הפסטה, אחרי שמרדדים לעובי שרוצים, מקמחים ומקפיאים
למתכונים נוספים של בתיה דורון לחצו כאן