פבלובה במלית קרמו תפוז בשילוב מדלן פיסטוק ופירות יער
רומנטיקה על הצלחת: פבלובה במלית קרמו תפוז בשילוב מדלן פיסטוק ופירות יער
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מצרכים לפבלובה:
150 סמ”ק חלבון.
250 גרם סוכר.
50 גרם אבקת סוכר.
מצרכים למלית קרמו תפוז:
קופסת שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות פודינג
גרדת תפוז
אופן הכנה
הפלובה:
1 מחממים על בן – מארי חלבון עם סוכר, עד לחום אצבע ומקציפים לקצף יציב, מקפלים בעטיפה עדינה את אבקת הסוכר לתוך הקצף.
2 בעזרת צנתר גדול מזלפים צורת כוסות על תבנית.
3 אופים ב – 110 מעלות כשעה.
למלית קרמו תפוז:
1 מקציפים קצפת עם אבקת סוכר כשהיא מוכנה מוסיפים פודינג וניל וגרדת תפוז בקיפול.
2 לזלף לתוך כוסות המרנג ולקשט בתותים ופירות יער.
3 ניתן לעטר במדלן פיסטוק.