תבשיל בשר ובירה בחרדל וגריסי פנינה

ג’יימי אוליבר מכין תבשיל ארוך וחמים שמתאים לארוחה משפחתית בריאה ומלאה בירקות ושורשים  – סופר פוד משפחתי אמיתי

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי
כשרות
בשרי

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חומרים ל-6 מנות:
450 גרם גריסי פנינה
שמן זית
100 גרם בצלצלי פנינה כבושים
1 בצל גדול, קלוף וחתוך לרבעים
3 גזרים גדולים, קלופים וחתוכים
1 ראש סלרי, קלוף וחתוך לקוביות
3 כפות טימין טרי
800 גרם לפת
20 גרם פטריות פורצ’יני מיובשות
500 גרם נתח קצבים, חתוך לקוביות של 3 ס”מ
1 ליטר ציר בשר בקר אורגני או ציר עוף
220 מ”ל בירה גינס
500 גרם ירקות עונתיים כגון כרוב, כרובית, קייל, מנגולד
20 גרם גבינת צ’דר מגורדת
4 כפיות גדושות חרדל אנגלי
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 בסיר גדול, מניחים את גריסי פנינה עם הרבה מים קרים ומשרים לשעה
3 בסיר ברזל יצוק מחממים כף שמן ומוסיפים את בצלצלי הפנינה. מוסיפים את הבצל החתוך, גזר וסלרי ומוסיפים לסיר ומערבבים
4 מוסיפים את עלי הטימין, הבשר והפורצ’יני המיובשות ומערבבים מספר דקות להשחמה
5 מוסיפים ציר, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים בנייר אפיה ומעליו מכסה הסיר ומעבירים לתנור לשעה
6 מסירים את נייר האפייה ומבשלים עוד כשעה עד שהבשר מתרכך
7 מסננים את גריסי הפנינה, מוסיפים מים חדשים ומבשלים כ-40 דקות. כ-10 דקות לפני סיום הבישול, מוסיפים את הירקות הירוקים הקצוצים. מעבירים לתבשיל הבשר. מגררים גבינה ומגישים לצד חרדל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות