סלט עם רצועות בקר, אגסים ופרמזן

סלט ירוק עם הפתעות – “טליאטה אלה רוקולה” של יובל בר נר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל-2 מנות:
400 גרם בשר סינטה, נקי משומן ופרוס לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ
150 גרם עלים ירוקים שטופים ומיובשים
40 גרם שבבי גבינת פרמזן
2 אגסי אנג’ו בשלים פרוסים דק
מיץ מחצי לימון
שמן זית איכותי
מלח ופלפל שחור
אופן הכנה
1 הסלט: שמים בקערה את העלים והאגסים
2 מתבלים בלימון, מלח, פלפל ומעט שמן זית ומסדרים בצורה שטוחה על שתי צלחות
3 מחממים היטב מחבת כבדה
4 מתבלים את הבשר במלח ופלפל משני הצדדים
5 יוצקים מעט שמן זית למחבת ומחכים שתעשן
6 מניחים את רצועות הסינטה וצורבים כ – 10 שניות מכל צד
7 מורידים את הבשר מן המחבת היישר על סלט העלים
8 מפזרים מעל את שבבי הפרמג’אנו ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות