קינוח טבעוני מטריף של אגסים ביין ושוקולד של נדיה אליס

לארוחה עם חברים חייב קינוח טעים ומנצח! מתכון לקינוח טבעוני מושלם של אגסים ביין ושוקולד. ללקק את האצבעות!

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

8 אגסים קטנים
600 גר יין אדום
400 גר סוכר לבן
כפית תמצית וניל
200 גר' שוקולד מריר
200 מל' שמנת צמחית להקצפה
אופן הכנה
1 בסיר קטן מוזגים את היין ומוסיפים את הסוכר ואת הווניל. מחממים על אש נמוכה
2 בינתיים מקלפים את כל האגסים ומניחים אותם אחד-אחד ביין. מרתיחים, מנמיכים את הלהבה וסוגרים את הסיר עם המכסה ונותנים ליין להתקרמל ולהצטמצם עד לקבל סירופ
3 בסיר קטן נפרד מרתיחים את השמנת ואז מוסיפים את השוקולד ששברנו לקוביות קטנות. מערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת גנאש חלק
4 בעת ההגשה מניחים אגס על כמה כפות סירופ, ומוזגים גנאש מעל הכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם