עוגת פקאן שוקולד מריר וקפה

מתכון של שיראל בלנק לעוגת פקאן שוקולד מריר וקפה. מערבבים את כל המצרכים ויש לכם עוגה מושלמת ליד הקפה!!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דקות
כשרות
חלבי/פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית 30×25
4 ביצים L
כוס וחצי סוכר
2/3 כוס שמן
חצי כוס שמנת מתוקה (או חלב צמחי לפרווה)
חצי כוס קפה (מכף קפה נמס וחצי מים חמים)
2 כפות קפה נמס
2 כוסות קמח לבן
2 כפות פודינג וניל
שקית אבקת אפייה
חבילת שוקולד מריר
כוס פקאן מסוכר
לאחרי האפייה:
חצי כוס מים רותחים
כפית מלאה קפה נמס
2 כפות סוכר
אופן הכנה
1 נחמם לתנור ל-160 מעלות טורבו
2 בקערה נערבב ביצים וסוכר. נוסיף נוזלים- שמן , שמנת וקפה . נערבב היטב. נוסיף יבשים- קמח, אבקת אפייה , פודינג וניל וקפה נמס. נערבב היטב.
3 נקצוץ את השוקולד ואת הפקאן לחתיכות גסות יחסית.
4 נעביר את התערובת לתבנית מרופדת ומשומנת , נפזר מעל את התוספות בצורה אחידה ונעביר לתנור . נוציא כשהקיסם יוצא יבש ולח (25-35 דקות )
5 בזמן שהעוגה בתנור – נכין בכוס את הסירופ. נשים מים רותחים , סוכר וקפה. נערבב היטב להמסה. כשהעוגה יוצאת מהתנור נבריש אותה היטב.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024