פילה ברמונדי אפוי בפסטו של רון יוחננוב

מתכון פשוט וקל להכנה לדג פילה אפוי ברמונדי ברוטב פסטו טרי , ביתי וטעים כל כך – כ-15 דקות הכנה ויש לכם ארוחת ערב מושלמת

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

דגים
4 פילה דג ברמונדי ישראלי טרי ומפולט
פסטו
1 צרור בזיליקום
1 כף תימין טרי
1 חופן אגוזי קשיו טבעיים
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
1/3 כוס שמן זית ועוד טיפה להוסיף בהדרגה
1 כפית מלח ים אטלנטי
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום של 220 מעלות גריל.
2 מכניסים לקערת מעבד מזון את כל המצרכים לפסטו למעט השמן ומעבדים עד שמתקבל ממרח אחיד. תוך כדי עיבוד הפסטו, מוסיפים את השמן לאט לאט, עד שמתקבל ממרח מעט נוזלי.
3 מסדרים את הדגים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים כ-3/4 מתערובת הפסטו על הדגים מכל הצדדים ומכניסים לצלייה בתנור כ-15 דקות או עד להזהבה.
4 מוציאים את הדגים מהתנור, מורחים אותם בשארית הפסטו ומגישים חם לצד פסטה או תפוחי אדמה וירקות קלויים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם