פילה ברמונדי אפוי בפסטו של רון יוחננוב
מתכון פשוט וקל להכנה לדג פילה אפוי ברמונדי ברוטב פסטו טרי , ביתי וטעים כל כך – כ-15 דקות הכנה ויש לכם ארוחת ערב מושלמת

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
דגים
4 פילה דג ברמונדי ישראלי טרי ומפולט
פסטו
1 צרור בזיליקום
1 כף תימין טרי
1 חופן אגוזי קשיו טבעיים
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
1/3 כוס שמן זית ועוד טיפה להוסיף בהדרגה
1 כפית מלח ים אטלנטי
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום של 220 מעלות גריל.
2 מכניסים לקערת מעבד מזון את כל המצרכים לפסטו למעט השמן ומעבדים עד שמתקבל ממרח אחיד. תוך כדי עיבוד הפסטו, מוסיפים את השמן לאט לאט, עד שמתקבל ממרח מעט נוזלי.
3 מסדרים את הדגים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים כ-3/4 מתערובת הפסטו על הדגים מכל הצדדים ומכניסים לצלייה בתנור כ-15 דקות או עד להזהבה.
4 מוציאים את הדגים מהתנור, מורחים אותם בשארית הפסטו ומגישים חם לצד פסטה או תפוחי אדמה וירקות קלויים.