פסטה בנינג’ה ספידי
פסטה בנינג'ה ספידי, אם גם אתם מכורים לפסטה ונמאס לכם לחכות מלא זמן עד שתתבשל מצאנו לכם את הפתרון המושלם לארוחה שלמה ברבע שעה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
25 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
פסטה
1 חבילה או 500 גרם פסטה קצרה
2 צנצנות ממרח פסטו
2 מיכלי שמנת מתוקה 38% או חלב או קרם קוקוס
0.5 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה מלח דק
ירקות צלויים
3 זוקיני ירוק בינוניים
1 סלסילה פטריות שמפיניון
הגשה
1 כוס עלי בזיליקום
1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
1 כוס גבינת פרמזן מגוררת. לטבעוניים – ניתן להחליף את הגבינות בפתיתי שמרים (ולהשתמש בקרם קוקוס)
אופן הכנה
1 בתחתית הסיר שמים את הפסטה (כשהיא לא מבושלת מראש) יחד עם כל שאר המרכיבים ובמידת הצורך, מוסיפים חצי כוס מים לכדי כיסוי הפסטה ומערבבים.
2 חוצים את הזוקיני לאורכם ולאחר מכן למקטעים של 3-4 סנטימטר. בנוסף, חוצים גם את הפטריות.
3 בקערה מתבלים את הירקות עם פלפל שחור, מלח ושתי כפות שמן זית.
4 מניחים את צלחת הטיגון במיקום העליון ומסדרים מעליה את הירקות.
5 סוגרים את המכסה ומפעילים את המכשיר על פי הוראות היצרן:
6 מזיזים את המתג החכם למצב תכנית ספידי.
7 בוחרים בתוכנית ארוחה מהירה (שילוב של בישול באדים וטיגון באוויר חם).
8 מכוונים את הטיימר ל-15 דקות ולוחצים על כפתור התחלה / עצירה.
9 לאחר 10 דקות, פותחים את המכשיר ובודקים את הירקות – אם מבושלים מספיק אפשר להוציא את צלחת הטיגון מהסיר, מערבבים את הפסטה עם הירקות והמוצרלה ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל עלי בזיליקום ופרמזן/פתיתי שמרים ומגישים.