כריך פילדלפיה קל להכנה

מתכון מושלם של שחר "פודיק" לכריך קלאסי בהשראת המטבח האמריקאי. כריך ג'בטה חם וטעים מלא ברטבים ובבשר קריספי, עם ירקות שאוהבים.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לכריך:
1 סטייק
1 בצל לבן
1 פלפל ירוק
1 כף חרדל
1 כף סרירצ'ה
1 כף מיונז
חסה
מלפפון חמוץ
תערובת תבלינים לסטייק בקר
לג'בטה:
1 קילו קמח
800 גרם מים
1 כף שמרים יבשים
1 כף מלח
אופן הכנה
לג'בטה:
1 מוסיפים הכל למיקסר ולשים, מכסים ונותנים לזה שעה לתפוח.
2 אחרי ההתפחה הראשונה מבצעים קיפולים בידיים רטובות כל 10 דקות חוזרים על הפעולה פעמיים או שלוש ואח"כ נותנים לזה לתפוח עוד 45 דקות.
3 אחרי התפיחה הנוספת הופכים את הקערה על השיש מקמחים טיפה ומחלקים ל-6 ריבועי ג'בטות, מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ונותנים עוד תפיחה אחת 15 דק' ומכניסים לתנור על 250 מעלות לכ-15-20 דקות או עד שמשחים. כדאי לזרוק בתחתית התנור כמה קוביות קרח שיתנו קראסט לג'בטה.
להרכבת הכריך:
1 חותכים בצל ופלפל ירוק חריף לרצועות ומטגנים במחבת עם שמן זית עד לקירמול.
2 מערבבים סרירצ'ה חרדל ומיונז בקערה קטנה ומניחים בצד.
3 מתבלים את הסטייק בתערובת תבלינים לסטייק בקר מטגנים את הסטייק במחבת או פלאנצ'ה עד להשחמה מכל צד מוציאים נותנים לו לנוח ופורסים.
4 בונים את הכריך: מורחים מתערובת הסרירצ'ה חרדל מיונז, מוסיפים חסה בצל סגול מלפפון חמוץ מניחים את הסטייק ואת הבצל והפלפל המטוגנים שלנו
5 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם