ברולה אננס עם גלידת מוצ'י אננס ומנדרינה

זה לא סתם קרם ברולה. זה ברולה בתוך אננס חצוי! המנה לא רק יפה ומרשימה היא גם טעימה בטירוף! קינוח כיפי ומרענן לכל המשפחה.

קרדיט:שירן כהן שי
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
6 שעות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 אננס גדול
4 חלמונים
2 כוסות חלב
150 גרם סוכר
70 גרם קורנפלור
1 כפית תמצית וניל איכותי או מקל וניל
לקרמול מעל: 3-4 כפיות סוכר וגלידת מוצ'י אננס לביס מפנק עם הבורלה
אופן הכנה
1 חוצים את האננס לשניים ומרוקנים את תכולתו.
2 טוחנים את פנים האננס יחד עם יתר המרכיבים.
3 את התערובת מעבירים לסיר על אש נמוכה ובעזרת מטרפה לא מפסיקים לערבב עד שהתערובת מסמיכה.
4 בוזקים את התערובת בחזרה לאננס,
5 עוטיפים בניילון נצמד ומכניסים לקרור של לפחות 5 שעות ועדיפות ללילה.
6 בוזקים סוכר ומקרמלים אותו בעזרת ברנר.
7 לוקחים מוצ'י אננס וחוצים לשניים, מניחים על האננס ואוכלים מיידית
צילום: שירן כהן שי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם