ברולה אננס
ברולה בתוך אננס חצוי. מעבר לזה שהמנה הזאת מהממת ביופייה ונראית הכי מגרה בעולם היא גם טעימה בטירוף ואי אפשר להפסיק לאכול ממנה. ממליצים!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
12 שעות ו-20 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 אננס בינוני
300 מ"ל קרם קוקוס
2 חלמונים M
2 כפות קורנפלור
2-3 כפות סוכר לבן
1 שוט רום
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
1 חוצים את האננס לחצי ומרוקנים אותו בעזרת כף.
2 בבלנדר של נינג’ה מוסיפים אננס, קרם קוקוס, קורנפלור, חלבונים, סוכר, רום ווניל.
3 מעבירים את המלית לסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עד למרקם קרמי.
4 ממלאים את האננס במלית ומעבירים למקרר ללילה.
5 מפזרים מעל מעט סוכר, שורפים מעט בברנר ומגישים מיד.