סופגניות פיסטוק מעוצבות ומדהימות של הקונדיטורית אור שוקרון
סופגניות פיסטוק עשירות במילוי טעים וכיפי של פיסטוק. מומלץ לאוהבי הפיסטוק ולא רק.
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים ורבע
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק: 10-12 סופגניות
2.2 כוסות חלב (310 גרם)
38 גרם שמרים טריים
2 ביצים L
6 ו – 4\3 כוסות קמח
90 גרם חמאה רכה
גרידה משליש לימון
1 כף דבש
29 גרם ברנדי
חצי כוס סוכר
לגאנש פיסטוק:
2 מיכלי שמנת מתוקה
735 גרם שוקולד לבן
150 גרם פיסטוק
קורט מלח
לקישוט:
שוקולד לבן
פיסטוק גרוס
אופן הכנה
לבצק:
1 מכניסים לקערה חלב, שמרים וסוכר ומערבבים
2 מוסיפים את שאר החומרים חוץ החמאה ולשים במיקסר 4 דקות
3 מוסיפים את החמאה לאט לאט עד שהבצק נהיה חלק
4 שמים בהתפחה כשעה ניילון נצמד
5 אחרי התפחה יוצרים כדורים בגודל אחיד כ 50 גרם כל אחד.
6 מתפיחים שוב כשעה
7 7. מטגנים בשמן בחום 170 מעלות ומוציאים כשהן זהובות.
גאנש פיסטוק:
1 מרתיחים את השמנת המתוקה
2 שופכים את השמנת לקערה עם שוקולד לבן
3 מוסיפים את הפיסטוק והמלח
4 טוחנים הכל בעזרת בלנדר מוט עד שנהיה חלק
5 מקררים לטמפרטורת החדר או במקרר קצת לכסות בנייר אלומיניום
כמות הקמח?
לא ברור מה כמות הקמח במתכון. אשמח להבהרה כי מאוד היית רוצה לנסות אותו היום . תודה
לא ברור מה כמות הקמח במתכון. אשמח להבהרה כי מאוד היית רוצה לנסות אותו היום . תודה
סילבי says:
כ- 7 כוסות קמח
כ- 7 כוסות קמח
rotem says:
כמות הקמח לא ברורה
דורית says:
7 כוסות קמח
7 כוסות קמח
rotem says: