שבלולי פיצה מושלמים שכיף לאכול
מתכון פשוט וטעים לשבלולי פיצה שהילדים שלכם יטרפו

זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילת בצק עלים
2 בצלים קצוצים
200 גרם רסק עגבניות
1 כפית שום כתוש
2 כפות שמן זית
חצי כפית סוכר
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
1 חבילת גבינה צהובה
1 קופאת שימורים זיתים ירוקים
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 במחבת מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד לכדי הזהבה.
2 מכניסים את הבצל לקערה ומוסיפים את השום, רסק העבניות, שמן הזית והתבלינים ומערבבים הכל יחד.
3 על משטח פותחים את בצק העלים ומחלקים לשניים ומורחים את רוטב עגבניות.
4 מוסיפים מעל את הגבינה והזיתים ומגלגלים לצורת רולדה.
5 את הרולדה מכניסים למקפיא ל-30 דקות ומחממים תנור ל-180 מעלות.
6 לאחר ההקפה חותכים את הרולדה לשבלולים בעובי של כ-5 ס"מ, מניחים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בביצה.
7 מכניסים את התבנית עם השבלולים לתנור שחומם מראש ואופים כ-25 דקות.