פולנטה בקר ופטריות של יהודה עמר – כמו במסעדה

מתכון של יהודה עמר לארוחת גורמה של פולנטה אוורירית עם רצועות בקר ופטריות מוקפצות שאפשר להכין בבית ולהרגיש כמו במסעדה.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

600 גרם רצועות פילה בקר
לפולנטה:
1 שקית גרגירי תירס קפוא
1 כוס חלב סויה
2 ליטר מים
3 שיני שום שהורתחו וסוננו פעמיים
לדוקסל פטריות:
חבילת פטריות שמפיניון חתוכות קוביות
חבילת פטריות פורטובלו חתוכות קוביות
טימין
מעט שמן קנולה
בלסמי מצומצם
מעט מלח ופלפל שחור
מעט שמן כמהין
אופן הכנה
1 מחממים מים בסיר, מוסיפים את גרגירי התירס, חלב הסויה והשום ומבשלים כ – 20 דקות עם מכסה
2 חותכים את הפטריות לקוביות בגודל בינוני
3 מחממים מחבת, ומניחים בה את הפטריות
4 מוסיפים טימין טרי קצוץ, שמן קנולה, מלח, פלפל שחור ובלסמי, מבלשים מעט ומורידים מהאש
5 כעבור 20 דקות של בישול הפולנטה, מורידים את הסיר מהכיריים, מוציאים מעט מהמים ומתחילים לטחון את הפולנטה בזרת בלנדר מוט, מוסיפים מים ממי הבישול לפי הצורך
6 שמים את רצועות הבקר בקערה, משמנים מעט בעזרת שמן קנולה, מלח, פלפל שחור ומערבבים היטב
7 צורבים על מחבת את הפילה על פי מידת העשיה הרצויה
8 מרכיבים את המנה: לוקחים צלחת עמוקה, מוזגים מהפולנטה בעזרת מצקת, מעליה מניחים פטריות ונתחי בשר, מעטרים במעט טימין ומעט שמן כמהין
פולנטה בקר ופטריות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות