גבינה פולנית מעושנת לצד סלק ובצל וריבת חמוציות

מנה המאפיינת את האיזור ההררי של פולין, שם ניתן למצוא את הגבינה המעושנת הייחודית הזו. גבינה פולנית מעושנת עם עשבי תיבול וסלקים לצד ריבת חמוציות.

צילום: שירן פרץ
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

גבינה פולנית מעושנת ocypek
ריבת חמוציות
4 סלקים
מלח ופלפל
רוטב וינגרט
שמן זית
1 בצל אדום
כף דבש
צרור טימין
אופן הכנה
1 מכניסים לסיר את הסלק, מוסיפים רוטב וינגרט,טימין, שמן זית, למלח ופלפל ואופים עד שהסלקים נהים רכים.
2 חותכים את הסלקים לחתיכות גסות ומוסיפים לקערה.
3 מוסיפים לקערה 2 כפות ריבת חמוציות, שמן זית, מלח ופלפל. מוסיפים טימין ורוטב וינגרט ומערבבים.
4 חותכים בצל לפרוסות ומוסיפים לסיר רחב. אל הסיר מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל, וינגרט ודבש. מערבבים ומבשלים עד שהבצל מזהיב ומשחים מעט.
5 מטגנים את הגבינה מ 2 הצדדים עד שמזהיב טיפה
6 על צלחת הגשה מניחים את ריבת האוכמניות, ומעליה מניחים את הגבינה. מוסיפים בצד את הסלק והבצל ומעל מעט טימין ושמן זית

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם