פיצה בתוספת תפוח אדמה, בטטה ורוזמרין של שף מסימיליאנו להכנה בטאבון נינג'ה

מתכון לפיצה נאפוליטנית גרסת ניו יורק של השף מסימיליאנו עם תוספת של תפוח אדמה, בטטה ורוזמרין.

זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק: להתפחה באותו היום
1 קילו קמח (חבילה)
30 גרם מלח
50 גרם שמן
650 גרם מים פושרים
1.5 כפות שמרים יבשים (15 גר)
לרוטב:
עגבניות מרוסקות
סוכר
מלח
להרכבה:
גבינת מוצרלה יבשה מגורדת
רוזמרין
1 תפוח אדמה
1 בטטה סגולה
אופן הכנה
1 מערבבים את השמרים והמים עד שהכול נמס. ושופכים לקערת המיקסר.
2 שופכים את הקמח לקערת מיקסר ומתחילים לערבל באמצעות המיקסר.
3 מוסיפים את המלח והשמן וממשיכים לעבד עוד 7-10 דקות עד שהבצק נפרד מהדפנות.
4 הבצק מוכן כשהוא הופך להיות גוש אחד ומופרד מדפנות הקערה.
5 לכסות בניילון נצמד ולתת לזה לתפוח כחצי שעה
6 לחלק לכדורים של 250 ג' ולתת להם תפוח שוב בערך שעה וחצי עד לפתיחה ואפיה.
7 שופכים קמח על משטח העבודה, מניחים מעל כדור בצק ומתחילים לפתוח את הבצק.
8 מורחים מעל את רוטב העגבניות ומפזרים מעל את המוצרלה המגורדת.
9 מבשלים תפוח אדמה ובטטה סגולה עד ריכוך
10 בוצעים את תפוח האדמה והבטטה לחתיכות
11 מוסיפים מעל הפיצה את החתיכות תפוח אדמה, בטטה
12 פותחים את הטאבון ומניחים את האבן שמוט על רצפת הטאבון
13 מכוונים את הטאבון לתכנית פיצה ניו יורק למשך 8 דקות.
14 מכניסים את הפיצה לטאבון
15 הטאבון מצפצף ומודיע לנו שהפיצה מוכנה
16 מוצאים את הפיצה ומוסיפים מעל את עלי הרוזמרין ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם