תפוחי אדמה בתנור של טלי קינן
צודק מי שאומר שתפוחי אדמה בתנור זה תמיד טעים, אבל יש טעים ויש טעים מאוד!

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
15 תפ"א אדומים לאפייה (גודל בינוני)
0.5 כוס שמן זית
0.5 פלפל ירוק חריף
3 שיני שום טרי
0.5 כפית מלח גס אטלנטי
אופן הכנה
1 שוטפים היטב את תפוחי האדמה על קליפתם
2 מבשלים את תפוחי האדמה בסיר כחצי בישול
3 מסננים היטב מהמים. מניחים במסננת כחצי שעה
4 בעזרת להב סכין מועכים קלות את תפוחי האדמה
5 מחממים תנור ל 220 מעלות טורבו
6 כותשים את השום והפלפל החריף במכתש ועלי עם המלח גס. מוסיפים שמן זית
7 מערבבים בתבנית אפיה אלומיניום את תפוחי האדמה עם תערובת התיבול ואופים עד להזהבה
למתכונים נוספים של טלי קינן לחצו כאן