לביבות פרסה ותפוחי אדמה, קלות להכנה
מתכון ללביבות פרסה ותפוחי אדמה, פריכות, סופר טעימות, וקלות להכנה

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 כרישות גדולות
1 בצל קצוץ
1 תפוח אדמה בינוני קלוף ומגורד
2 ביצים L
2 כפות גדושות קמח לבן
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור
אופן הכנה
1 מחממים מחבת רחבה עם כף שמן. מטגנים את הבצל
2 מוסיפים כרישה, ומטגנים על אש בינונית במשך כ-10 דקות עד לריכוך
3 מבשלים על אש בינונית עד לריכוך
4 מסירים מהאש ומצננים
5 סוחטים את תפוח האדמה המגורד משאריות נוזלים ושמים בקערה
6 מוסיפים את תערובת הבצל והכרישה
7 מוסיפים ביצים, קמח, מלח ופלפל שחור. ומערבבים היטב
8 מחממים תנור מראש ל-190 מעלות, מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה ומשמנים את הנייר
9 יוצרים קציצות ומניחים על נייר האפיה
10 מכניסים לתנור החם ואופים במשך 25-30 דקות.
11 הופכים צד ואופים 7-10 דקות נוספות, עד להזהבה