פרויקט סבתא: אריסה של קלודין אשוש

לא תמצאו מתכונים כאלה ברשת – בישול ביתי אותנטי כמו של סבתא והפעם אריסה של קלודין אשוש חריפה אש שאי אפשר להפסיק לאכול

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

½ ק״ג פלפל אדום חריף יבש
ראש שום
מלח
¼ כוס שמן

מידות והמרות משקל בבישול

אופן הכנה
1 משרים את הפלפל שעה במים, ואז טוחנים אותו יחד עם ראש שום מקולף במכונת בשר
2 מוסיפים מלח לפי הטעם ורבע כוס שמן
3 מאחסנים בצנצנת זכוכית, וניתן גם להקפיא
צילום: ענת פייזר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות