פרויקט סבתא: פול מדמס של איבט ברודו

לא תמצאו מתכונים כאלה ברשת – בישול ביתי אותנטי כמו של סבתא והפעם תבשיל פול מצרי של איבט ברודו שמגישים עם ביצה קשה וטחינה

מערכת
20.01.2022
1 דירוגים
1 תגובות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כוסות פול (רצוי קטן ובהיר)
3 ביצים
3 כוסות מים
1 כפית מלח
להגשה:
ביצה קשה
½ כפית כמון
מעט מלח
פלפל שחור
1 כף טחינה
שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
פרויקט סבתא: פול מדמס – של איבט ברודו
צילום: ענת פייזר

מידות והמרות משקל בבישול

אופן הכנה
1 מנקים טוב טוב, שוטפים ומסננים את הפול ומשרים בקערה עמוקה עם מים למשך 8-12 שעות
2 לאחר ההשרייה ממיינים היטב את הפולים- מוודאים שאין כתם שחור עליהם
3 לאחר המיון מכניסים את הפול לסיר לבישול איטי, להוסיף ביצים, מים ומעט מלח
4 מבשלים על אש קטנה למשך כל הלילה
הרכבת המנה:
1 מוזגים מהפול המוכן לצלחת הגשה
2 מוסיפים לפי הטעם מלח ופלפל, כמון, שמן זית ופטרוזיליה קצוצה
3 מעל פורסים את הביצה הקשה ל- 4 פרוסות וכף טחינה
4 מומלץ להגיש לצד חמוצים, זיתים, פיתות, סלט ירקות קצוץ
צילום: ענת פייזר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      איזה סבתא נהדרת

       הלוואי עלי סבתא כזו, פעלתי לפי ההוראות וגם לפי ידיה ואני מקווה לטעים ובריא.

       הלוואי עלי סבתא כזו, פעלתי לפי ההוראות וגם לפי ידיה ואני מקווה לטעים ובריא.
      רמי says: