כרובית צלויה עם מוצרלה קרה עשירה בחלבון

מתכון לכרובית צלויה בתנור, עם מוצרלה קרה מלמעלה, 5% שומן ו20 גרם חלבון! מנה מושלמת למי שמחפש מנות עשירות בחלבון וללא פחמימה. מתכון של שרית עטר האלופה

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים ל-4-5 סועדים
כרובית גדולה
1/4 כוס שמן זית
כפית מלח גס
חופן נדיב פטרוזיליה טריה קצוצה
כדור מוצרלה 5% ויליפוד
מעט דבש
אופן הכנה
1 שוטפים טוב את הכרובית משרים ל-15 דקות במים עם מלח ומסננים. בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו
2 פורסים את הכרובית לפרוסות עבות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. אם תוך כדי הפריסה נותרו פרחי כרובית שאינם חלק מהפרוסה זה בסדר, אפשר כמובן להוסיף גם אותם לתבנית
3 מזלפים את שמן הזית על פרוסות הכרובית וממליחים במלח גס
4 אופים בתנור ל-15-20 דקות עד שהכרובית משחימה יפה ומוציאים
5 מפזרים פטרוזיליה על צלחת ההגשה, מסדרים את הכרובית ומעליה את כדור המוצרלה. מזלפים דבש בזילופים דקים ומגישים
6 בתאבון!
רק 5% שומן? תביאו ביס דחוף!! צילום: שרית עטר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם