גלידה ביתית מפוצצת חלבון

מתכון לגלידת חלבון, כשרוצים משהו מתוק אבל לא רוצים לשבור את תפריט החיטוב. אפילו המאמנת שלכם תהיה מרוצה מהמתכון הזה

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות (הקפאה של 24 שעות)
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

משקה חלבון בטעם עוגיות
משקה (Pro) חלבון בטעם וניל
חטיף חלבון בטעם קרמל (או כל טעם אחר מועדף עליכם – לתוספת)
@ninja.il גלידה מפוצצת חלבון, במרקם קרמי מושלם. קרימי של נינג'ה מכשיר חובה בקיץ הישראלי המתכון המלא באתר ערוץ האוכל שריג היבואן הרשמי #יאמי #נינג׳ה #חלבון #חיטוב #גלידה ♬ original sound – נינג׳ה
אופן הכנה
1 מערבבים היטב את כל החומרים (מומלץ להשאיר מעט מאחד ממשקאות החלבון לסוף התהליך) (ניתן לעזר במערבל חשמלי, בכף או במעבד מזון לערבוב מהיר), מעבירים לכלי של הגלידה של הנינג׳ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות לפחות (בהתאם להוראות היצרן, יש לוודא שההקפאה במקפיא תהיה ישרה וללא זוית כדי לא לפגוע בסכין של הקרימי בשלב הבא).
2 לאחר שהתערובת קפאה היטב, מחברים למכשיר הקרימי, ומפעילים ערבול בתוכנית ״גלידה״. לאחר סיום התהליך, פותחים את הכלי, מוסיפים 2-3 כפות של נוזל ממשקה החלבון ששמרנו ומחזירים למכשיר הקריבי ל״ערבול נוסף״.
3 מוציאים, מעבירים לכלי הגשה, שוברים את חטיף החלבון ומוסיפים לגלידה, מגישים ובתאבון. גלידת חלבון בריאה וטעימה.
גלידה מדהימה בערכים שלה. צילום: Studio Edge

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024