נשנושים של צ'ילי למון פאפס של נדיה אליס

מתכון קליל וכיפי לפאפס – דפי אורז מטוגנים במילוי של תערובת חרפרפה של אבוקדו – תירס. מנת פתיחה שכיף לנשנש.

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 דפי אורז חתוכים לרבעים
דף אצה נורי חתוך לחתיכות קטנות
שמן לטיגון
לבבות דקל
1 ליים
מלח
פלפל צ'ילי
חופן כוסברה קצוצה
בצל סגול
1 אבוקדו
1 פחית תירס
שמן זית
אופן הכנה
1 פורסים את לבבות הדקל לפרוסות דקות. חותכים את האבוקדו לקוביות, קוצצים את הצ'ילי ומסננים את התירס. חותכים את הבצל לחצי ואז פורסים דק.
2 מכניסים את הכל לתוך קערה ומוסיפים מלח, מיץ מליים אחד, וקצת שמן זית. מערבבים ומכסים עם כיסוי ניילון עם גומי ושמים בצד.
3 בינתיים מחממים סיר עם שמן לטיגון. כשהשמן חם, מכניסים לתוכו את דפי האורז החתוכים ומטגנים אותם עד שהם מתנפחים לגמרי
4 מוציאים את ה"פאפס" (PUFFS) מהשמן ומניחים אותם על רשת טיגון. מניחים כף או שתיים של תערובת תירס-אבוקדו מעל, מפזרים קצת כוסברה קצוצה מעל וחתיכות קטנות של אצות נורי. מגישים מיד.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024