שניצל קינואה בנינג’ה גריל
כשאנחנו לוקחים את הבריאות צעד אחד קדימה – שניצל קינואה פריך וטעים בטירוף! כבר ראינו טרנד שכבש את הרשת עם קינואה ושוקולד, הפעם תור השניצל לככב

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
55 דק'
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
קינואה
1/2 כוס קינואה מיקס
2 כפות שמן זית
2 כוסות מים רותחים
4 יחידות חזה עוף פרוס דק
50 גרם קמח לבן
2 ביצים Lטרופות
1 כפית מלח דק
אופן הכנה
הכנה
1 מכינים את הקינואה: מחממים בסיר את שמן הזית. מטגנים את הקינואה על להבה בינונית במשך 2 דקות תוך כדי ערבוב.
2 מוסיפים לסיר את המים הרותחים ומערבבים. סוגרים את מכסה הסיר ומבשלים על להבה בינונית במשך 25 דקות. בסיום מערבבים את הקינואה עם מזלג.
3 בוחרים בנינג’ה גריל בתוכנית AIRFRY, בחום של 200 מעלות ובזמן של 20 דקות.
4 מכניסים את סיר הבישול ולתוכו את סלסלת טיגון האוויר ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
5 מניחים בצלחת אחת את הקמח, בצלחת נפרדת שמים את הקינואה המבושלת ובצלחת השלישית שמים את הביצים יחד עם מלח.
6 מקמחים את השניצלים, טובלים בתערובת הביצים ולבסוף מעבירים לצלחת עם קינואה ומכסים היטב מכל הצדדים.
7 לאחר שהמכשיר צפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את השניצלים על סלסלת טיגון האוויר, מרססים היטב בספריי שמן וסוגרים את המכסה.
8 אחרי 20 דקות השניצלים מוכנים. מוציאים ומגישים מיד עם קעריות קטשופ, מיונז או וחרדל.