מיני-פולנטה עם ראגו של נדיה אליס

מנת פתיחה קלה להכנה של פולנטה עם ראגו לארוחת שישי חגיגית ומשפחתית. מנה איטלקית קלאסית.

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 צנצנות רוטב בסגנון בולונז נדיה'ס
500 מל חלב אורז
50 גר פרמזן טבעוני מגורד
4 גר מלח
125 גר קמח תירס/פולנטה
אופן הכנה
1 מרתיחים את החלב יחד עם המלח על אש קטנה. כשהחלב רותח מוסיפים את קמח הפולנטה תוך כדי עירבוב עם מטרפה, וגם את הפרמזן
2 מערבבים עם המטרפה ללא הפסקה עד שהפולנטה והגבינה נמסות לגמרי, ואז מעבירים לתבנית המיני-מאפינס. מצננים לגמרי במקרר או בחוץ
3 לקראת ההגשה, מחממים את הרוטב בסיר על אש קטנה. את המיני-פולנטות מוציאים מהתבנית, מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה וצולים בתנור מחומם מראש (220 מעלות) כ-10 דקות
4 מגישים מיני-פולנטה אחת או שתיים על מצע של רוטב בולונז חם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024