נשנושי ראפ & רול במילוי עראיס ריב אנטריקוט של "אסלי עמוס" של שחר "פודיק"
מתכון קליל וטעים לנשנושי ראפ & רול במילוי עראיס ריב אנטריקוט של "אסלי עמוס". מומלץ להגיש לצד טחינה. זהירות זה ממכר!
צילום: ליאור אשכנזי
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דק׳
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילת ראפ & רול במילוי עראיס ריב אנטריקוט של "אסלי עמוס"
שמן לטיגון
אופציונאלי: טחינה גולמית
אופן הכנה
1 נחמם שמן במחבת סוטאז
2 נפתח את חבילת הראפ & רול במילוי עראיס ריב אנטריקוט של "אסלי עמוס" ונוסיף אל המחבת
3 נטגן כל צד למשך כ- 5 דקות .
4 ניתן להגיש לצד טחינה גולמית למי שאוהב.
5 מגישים חם ובתאבון!