נשנושי ראפ & רול במילוי עראיס ריב אנטריקוט של "אסלי עמוס" של שחר "פודיק"

מתכון קליל וטעים לנשנושי ראפ & רול במילוי עראיס ריב אנטריקוט של "אסלי עמוס". מומלץ להגיש לצד טחינה. זהירות זה ממכר!

צילום: ליאור אשכנזי
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דק׳
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת ראפ & רול במילוי עראיס ריב אנטריקוט של "אסלי עמוס"
שמן לטיגון
אופציונאלי: טחינה גולמית
אופן הכנה
1 נחמם שמן במחבת סוטאז
2 נפתח את חבילת הראפ & רול במילוי עראיס ריב אנטריקוט של "אסלי עמוס" ונוסיף אל המחבת
3 נטגן כל צד למשך כ- 5 דקות .
4 ניתן להגיש לצד טחינה גולמית למי שאוהב.
5 מגישים חם ובתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם