גלידת פטל מטורפת בנינג’ה קרימי

בואו נכין יחד גלידת פטל יפיפייה וטעימה במינימום מאמץ. שמים את המרכיבים בנינג'ה קרימי, מקפיאים, מפעילים אותו ויש לכם גלידה. קיץ מתוק וטעים!

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
24 שעות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
180 גרם חלב מרוכז
1 כוס פטל טרי
2 כפות קונפיטורת פירות יער
0.25 חבילה פתי בר וניל
אופן הכנה
1 יוצקים את השמנת המתוקה והחלב המרוכז לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
2 מקפיאים למשך 24 שעות.
3 לאחר כ-24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
4 כשהגלידה מוכנה יוצרים חור עמוק במרכזה, מוסיפים פנימה את הפטל ולוחצים על תכנית “תוספות”.
5 כשהגלידה מוכנה בוזקים מעל קונפיטורה של פירות יער ומערבבים עם קיסם.
6 שמים בגביע של הגלידה ומפזרים מעל פירורי פתיבר.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם