סופגניות במילוי מחית פטל עם זילוף של שוקולד לבן ופטל יבש של אור שוקרון

מתכון של אור שוקרון מקונדיטורית "אוריוס" לסופגניות פטל מושחתות! סופגניה אווירירית במילוי מחית פטל עם תוספת מעל של זילוף שוקולד לבן ופטל יבש.

צילום: שירן כהן
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים ורבע
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק: 10-12 סופגניות
2.2 כוסות חלב (310 גרם)
38 גרם שמרים טריים
2 ביצים L
6 ו – 4\3 כוסות קמח
90 גרם חמאה רכה
גרידה משליש לימון
1 כף דבש
1 כף ברנדי
חצי כוס סוכר
למילוי
500 גרם מחית פטל
400 גרם שוקולד לבן
שבבי פטל יבש לקישוט
אופן הכנה
לבצק:
1 מכניסים לקערה חלב, שמרים וסוכר ומערבבים במהירות נמוכה במיקסר.
2 מוסיפים את שאר החומרים חוץ החמאה ומערבלים במיקסר 4 דקות
3 מוסיפים את החמאה לאט לאט עד שהבצק נהיה חלק
4 שמים בהתפחה כשעה מכוסה בניילון נצמד.
5 אחרי התפחה יוצרים כדורים בגודל אחיד , כ 50 גרם כל אחד.
6 מתפיחים שוב כשעה.
7 מטגנים בשמן בחום 170 מעלות ומוציאים כשהן זהובות.
למילוי
1 את מחית הפטל מזלפים אל תוך שקית זילוף.
2 עושים חור בסופגניה באמצעות סכין ובאמצעות השקית זילוף מזלפים פנימה את המילוי
3 ממיסים שוקולד לבן במיקרו וטובלים את הסופגניה בשוקולד הלבן המומס.
4 מפזרים מעל שבבי פטל יבש לקישוט
5 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם