רביולי ברוטב לימון, טונה ופיסטוק של נדיה אליס

מנה טבעונית איטלקית סופר טעימה! מתכון קל להכנה לרביולי בגרסא הטבעונית שאין מי שלא יעוף עליה. מנה עשירה בריחות וטעמים.

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
כשעה
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 חבילות רביולי ריקוטה נדיה'ס
2 לימונים קטנים
2 שיני שום גדולות קצוצות דק
100 גר פיסטוקים טחונים גס
מלח גס חופן
פלפל
1 שקית טונה טבעונית
אופן הכנה
1 מגרדים את הגרידה משני הלימונים ואז סוחטים אותם ושמים את המיץ בצד. קוצצים את הפיסטוקים.
2 במחבת רחבה מחממים כמה כפות של שמן זית ומטגנים את השום הקצוץ קלות. מוסיפים את גרידת הלימון ומערבבים, ואחרי 2-3 דקות מוסיפים את הטונה ומקפיצים.
3 במקביל מרתיחים סיר מים גדול. כשהמים רותחים, מוסיפים חופן גדול של מלח גס ומכניסים את הרביולי. מבשלים אותו 3 דקות.
4 מעבירים את הרביולי ישירות מהסיר למחבת בעזרת כף מחוררת. מוסיפים 3/4 כמות מהפיסטוקים הקצוצים, את המיץ של הלימונים ו4-5 כפות של מי הבישול של הרביולי. מערבבים.
5 בעת ההגשה, מוסיפים את הפיסטוקים שנשארו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם