ברבוניות וקרם שעועית לבנה של אביב משה
אביב משה נותן לכם מתכון מושלם לארוחת החג השני
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 שעועית בובס
1 מיץ לימון
לקונפי:
1 גזר
1 קולורבי
1 סלק
1 שום
1 שמן זית
1 ברבוניות
אופן הכנה
שעועית:
1 משרים במים לילה שלם ומבשלים בציר ירקות עד שמתרככת. מסננים, טוחנים למחית עם מעט לימון.
קונפי:
1 קורצים עיגולים עם כף פריזיין בגזר, קולורבי וסלק. מוסיפים את השום. מכסים בשמן זית ומביאים לרתיחה. מבשלים כ – 30 דקות על אש נמוכה עד שמתרכך. מקפיצים את הירקות במחבת עם מעט שמן זית, זעפרן, מלח ופלפל.
1 סוגרים את הברבוניות במחבת.
2 הרכבת המנה: מניחים את קרם השעועית, מעליו מניחים את הקונפי ומעל את הברבוניות.