רגל קרושה – מתכון ביתי

מתכון לרגל קרושה בגרסה מקוצרת. הצטיידו בסיר לחץ!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק"ג גידים או עצמות בקר
8 עלי דפנה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
10 גרגירי פלפל אנגלי
2 ראשי שום מפורקים לשיני שום
2 ליטר מים
אופן הכנה
1 שמים בסיר לחץ את כל המרכיבים
2 מביאים לרתיחה ומבשלים שעתיים (אפשר להכין את הרגל הקרושה גם בסיר רגיל. מבשלים 4 שעות ומדי פעם מוסיפים מים להשלמת הנוזלים שהתאדו)
3 טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך
4 מוציאים מהסיר את הגידים וקוצצים אותם
5 מסננים את הנוזלים שבסיר ויוצקים לתבנית. מוסיפים את הבשר ומכסים. מקררים במשך 24 שעות לפחות
6 מגישים עם לימון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות