פרנץ' טוסט של תמרה אהרוני
5 דקות עבודה ויש לכם בראנץ' מושלם. המתכון של תמרה אהרוני ללחם מטוגן של שבת בבוקר
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
6 פרוסות חלה
½1 כוסות חלב או שמנת (אפשר חצי-חצי)
1 כפית תמצית וניל
1 כפית קינמון
גרידת לימון (מלימון שלם)
2 ביצים
חמאה לטיגון
להגשה
סירופ מייפל אמיתי
פירות טריים
אופן הכנה
1 פורסים את החלה (יכולה להיות קפואה, לחם קצת יבש וכו'…) לפרוסות עבות.
2 בשקית ייעודית עבה ורחבה עם סגירה כפולה (זיפ לוק) מערבבים את חלב, ביצים, קינמון, תצמית וניל וגרידת לימון.
3 מכניסים את החלה היטב לשקית ומניחים בצד ל-2-3 דקות.
4 ממיסים ומחממים חמאה במחבת, מוציאים את פרוסות החלה מהשקית ומניחים במחבת .
5 מטגנים כ-2-3 דקות מכל צד עד להשחמה.
6 מגישים עם תוספות לבחירה, פירות, תאנים וסירופ מייפל.
7 אין לכם שקיות זיפ לוק? הכניסו את המריכיבם לקופסה עם מכסה ושקשקו מעט.
